Model/varenr.: 2508
0 anmeldelser
  Håndsprit med 70 % alkohol. Indeholder glycerin, som bevarer hudens fugtighedsbalance og blødgør hænderne.Anvendes, hvor sygdomsfremkaldende mikroorganismer skal undgås. Til desinfektion af hænder før rent arbejde eller efter kontakt med slimhinder, blod, etc.Effektiv mod bakterier, svampe og for ...mere
30,30  u/Moms
Model/varenr.: 2340
0 anmeldelser
Rengøring, desinfektion og fjerner grønne belægninger. Virksom mod de fleste forekommende bakterier.   Datablad
22,52  u/Moms
Model/varenr.: 2341
0 anmeldelser
  Rodalon til indendørs desinfektion dræber bakterier og svampe og fjerner mug og dårlig lugt. Rodalon indeholder ikke klor, er lugtfri og bleger ikke. Dette betyder, at Rodalon kan anvendes til en lang række forskellige formål uden at skade materialer som f.eks. farveægte tekstiler, plast, filser, ...mere
55,96  u/Moms
Model/varenr.: 2342
0 anmeldelser
  Rodalon til udendørs rengøring, er koncentreret og fjerner effektivt alle typer af belægninger. Rodalon bleger ikke. Dette betyder, at Rodalon kan anvendes til en lang række forskellige formål uden at skade materialer, som f.eks. farveægte tekstiler, plast, fliser m.v.   Datablad
56,00  u/Moms
Model/varenr.: 2470
0 anmeldelser
  Alkoholholdige bakteriedræbende vådservietter til hårde overflader, som indeholder en 70 % v/v isopropylalkohol-opløsning, der er aktiv mod grampositive og gramnegative bakterier samt de fleste vira, inklusiv Salmonella, Listeria, E.coli, TB, HIV og MRSA.   Ny serviet - 200 x 200 mm s ...mere
188,67  u/Moms
Model/varenr.: 2491
0 anmeldelser
  Toiletsæderens-desinfektion flyde Tork Toilet Seat Cleaner u farve/parfume 475ml
101,35  u/Moms
Model/varenr.: 2590
0 anmeldelser
  Desinficerer lokaler, redskaber, maskiner, kølerum m.m. Fjerner dårlig lugt fra affald. Fjerner statisk electricitet fra textiler, plast m.m. 
88,25  u/Moms
Model/varenr.: 3754
0 anmeldelser
Desinfektion af i forvejen rengjorte flader i fiske-, og fødevareindustrien, storkøkkener, restauranter, institutioner, svømmehaller m.m. samt til lugtfjernelse i affaldsskakte, affaldscontainere m.m. Velegnet til rengøring af murer, tage, sten og træværk.
169,94  u/Moms
-10%
Model/varenr.: 3976
0 anmeldelser

Skimmelvækst

Er der opstået misfarvning og vækst af skimmelsvampe, desinficeres ell. nedvaskes den angrebne overflade med Hysan®. Eventuelt kombineres med støvsugning, isafrensning, mekanisk afrensning, tørdamprensning eller lign. inden behandling.

I indemiljøet bør det altid tilstræbes, at en overflade angrebet af skimmelsvampe afrenses til et renhedsniveau, svarende til overflader der ikke er angrebet af skimmelsvampe.

1.187,10  u/Moms
1.319,00  u/Moms
Du sparer: 131,90
Model/varenr.: 4021
0 anmeldelser

Pro-Clean er en proteintest, som detekterer proteinrester og dermed om en rengøring har været udført tilstrækkeligt, er der proteinrester på en overflade vil disse fungere som næringskilde for bakterier.
Pro-Clean anvendes også til verifikation på om man har et skimmelproblem på overflader og produktet anvendes idag af såvel forsikringsbranchen, konsulenter, rengøringsfirmaer, boligforeninger og private til vurdering af omfanget af skimmel og om skimmel er fjernet efter afresning.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 25 %

79,95  u/Moms
0 anmeldelser

Oxiderende desinfektion og rengøring af alle overflader der tåler vand, herunder vægge, gulve, borde, udstyr, maskiner og inventar i sanitære rum, storkøkkener, fødevareindustri, fiskeindustri, hospitaler, landbrug, gartnerier, inden for dyrevelfærd mm. Indvirkningstid: 5-10 minutter. Skyl grundigt efter med rent vand efter brug. Ved desinfektion skal overfladerne være rengjorte. Godkendt til brug i fødevare- og fiskeindustrien, hygiejneområder og landbrug. Biologisk let nedbrydelig efter anvendelse.

0,00  u/Moms
0 anmeldelser

Klordesinfektion og rengøring af alle overflader der tåler vand, herunder vægge, gulve, borde, udstyr, maskiner og inventar i sanitære rum, storkøkkener, fødevareindustri, fiskeindustri, hospitaler, landbrug, gartnerier, inden for dyrevelfærd mm. Indvirkningstid: 5-10 minutter. Skyl grundigt efter med rent vand efter brug. Ved desinfektion skal overfladerne være rengjorte. Godkendt til brug i fødevare- og fiskeindustrien, hygiejneområder og landbrug. Biologisk let nedbrydelig efter anvendelse.

415,00  u/Moms
Model/varenr.: 4270
0 anmeldelser

Bakteriedræbende og lugteliminerende rengøringsmiddel.

143,81  u/Moms