Stokoderm Aqua PURE 100 ml.

49,00 DKK  u/Moms

Specialcreme til før arbejde, som er effektiv til våde arbejdsomgivelser, og mod vandbaserede forurenende stoffer såsom rengøringsmidler, farvestoffer og fortyndede syrer. Indeholder Bisabolol, der hjælper med at stabilisere og gendanne hudens naturlige barriere. Uden parfume og HAACP-vurderet til at være velegnet til fødevareindustrien. Egnet til brug med arbejdshandsker.

Model/varenr.: 2506

Stokoderm® Aqua PURE er en hudbeskyttelsescreme med et innovativt formuleringskoncept:

Takket være multifaseemulsionssystemet (W/O/W-emulsion) har cremen både beskyttende og regenerative egenskaber. Ud over at give beskyttende virkning som en konventionel emulsion er
Stokoderm® Aqua PURE også med til at stabilisere og regenerere den naturlige hudbarriere, når den er blevet belastet ved kontakt med aggressive eller irriterende stoffer på arbejdspladsen.

Den beskyttende virkning er baseret på en kombination af barriereegenskaberne ved ikke-polære olier og det hudhærdende middel, Hamamelis.

Med de beroligende, nærende og fugtighedsgivende ingredienser samt det aktive indholdsstof i Kamille, Bisabolol, har Stokoderm® Aqua PURE fremragende regenerative egenskaber.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer