DIS turbo sanitet 750 ml. svane

Svanemærket
39,40 DKK  u/Moms

1 = 1 stk.

6 = 1 krt.

Model/varenr.: 2373

DIS Turbo Universal, din pålidelige partner til effektiv rengøring. Denne 750 ml sprayflaske er fyldt med et kraftfuldt og klar-til-brug rengøringsmiddel, der ikke kun leverer imponerende resultater, men også opfylder de strenge kriterier for Svanemærket, hvilket sikrer et miljøvenligt valg til din rengøring.

Med DIS Turbo Universal kan du forvente en særdeles effektiv rengøring mod fedt og snavs på en lang række overflader. Uanset om det er borde, døre, inventar eller andre overflader i restauranter, kontorer, butikker eller hjemme, er dette produkt skabt til at klare opgaven med lethed og præcision.

Den klar-til-brug formel gør det nemt at anvende produktet uden yderligere fortynding eller forberedelse. Du kan enten sprøjte det direkte på overfladen, du ønsker at rengøre, og tørre af med en klud, eller du kan spraye det på en tør klud og derefter påføre overfladen. For at opnå de bedste resultater anbefales det at holde sprayflasken ca. 20-30 cm væk fra overfladen under påføring.

Udover dens imponerende rengøringsegenskaber er DIS Turbo Universal også en miljøvenlig løsning til dine rengøringsbehov. Den er Svanemærket, hvilket betyder, at den opfylder strenge krav til miljømæssig bæredygtighed og kvalitet. Dette gør det til et fremragende valg for dem, der ønsker at reducere deres miljømæssige fodaftryk uden at gå på kompromis med rengøringsydelsen.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer