Queen bonnet tæpperondel rondel 17"

442,57 DKK  u/Moms

1 = 1 stk.

5 = 1 krt.

Model/varenr.: 3422

Introducer en revolutionerende måde at rengøre dine tæpper på med vores Queen Bonnet tæpperondel! Denne innovative løsning giver dig mulighed for at opnå en hurtig og effektiv tæpperensning ved hjælp af en skuremaskine.

Queen Bonnet tæpperondellen er designet til at samle al overfladeskidt og fnuller, og i samarbejde med den rette kemiske løsning går den i dybden for at opløse og fjerne selv de mest genstridige pletter, som f.eks. ketchup og rødvin. Med denne rondel får du ikke blot en overfladisk rengøring, men en grundig og professionel behandling, der genopfrisker og forlænger levetiden på dine tæpper.

For optimal ydeevne anbefaler vi at bruge Queen Bonnet tæpperondellen sammen med vores Solution tæpperens. Denne kemiske løsning fås i koncentreret form i både 1 og 10 liter, og vi tilbyder også en praktisk pletfjerner på 500 ml. Kombinationen af Queen Bonnet tæpperondellen og Solution tæpperens giver dig en komplet pakke til at bevare dine tæppers skønhed og renhed.

Rondellen er lavet med Polyamid garn, med grønne skrubbe striber i PP.

Bland Solution tæpperens med vand i en 5 l. sprøjte, spray et stykke af tæppet, så det er fugtig, sæt queen bonnet tæpperondel på skuremaskinen, og kør over tæppet, tæppet er tør og klar til at gå på 30 min. Efter.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer