Se vores store udvalg af arbejdstøj

Find nyt arbejdstøj hos Dansk Industri Supply. Vores store udvalg af billigt arbejdstøj spænder bredt. Således kan vi tilbyde alt lige fra sikkerhedssko, til arbejdsjakker og arbejdsbukser til mænd og kvinder.

 

Vores motto er ‘Din garanti for kvalitet’, og det skinner selvfølgelig igennem i vores udvalg. Her er alle vores produkter nøje udvalgte og af høj kvalitet. Med over 20 års erfaring med salg til det professionelle marked, har vi oparbejdet en masse viden om produkter og leverandører. På den måde kan vi tilbyde billigt arbejdstøj af høj kvalitet. 

 

 

Snickers arbejdstøj til alle opgaver

Det er vores mål, at når man handler hos Dansk Industri Supply, skal man kunne finde billigt arbejdstøj til alle arbejdsopgaver. Så uanset om I mangler arbejdsjakker til de kolde dage, arbejdsbukser til mænd og kvinder eller en t-shirt til den varme arbejdsdag, kan I finde det hos os. Vi forhandler en lang række mærker, hvor især Snickers arbejdstøj er en af vores bestsellers.

 

Vi har eksempelvis også knæpuder, som kan hjælpe til at skåne knæene, hvis man skal bruge lang tid i løbet af arbejdsdagen siddende på sine knæ. Uanset hvad I vælger, kan I være sikker på høj kvalitet. Hvis man bare én gang har prøvet at være forkert klædt på til en opgave, eller hvis arbejdstøjet har været af for ringe kvalitet, ved man, at det rigtige arbejdstøj er vigtigt, for at udføre sit arbejde ordentligt.

 

Så selvom vores arbejdstøj er billigt, kan I være sikre på, at det er slidstærkt og af høj kvalitet.

 

Køb Snickers arbejdstøj og andre mærker hos Dansk Industri Supply

Når I køber arbejdstøj hos Dansk Industri Supply, vil I opleve, at hos os er kunden altid i centrum. Således er I altid velkommen til at kontakte vores kompetente medarbejdere, hvis I har brug for rådgivning ift. valg af produkter. I kan kontakte os på mail@disupply.dk eller 7214 4644.

 

Når I handler hos os, sørger vi for en hurtig levering, uanset hvor i landet I bestiller fra. Det er også muligt at hente varer på vores adresse: Sløjfen 18, 2000 Frederiksberg.

Vi ser frem til at byde jer velkommen hos, og garanterer, at I ikke vil blive skuffet. I kan se, hvad tidligere kunder siger om os her.

 

Hvad siger kunderne om vores arbejdstøj?

Lige nu har vores kunder givet os hele 5 ud af 5 stjerner på vores produkter, som vi er meget stolte af! Læs alle anmeldelser på vores Facebooksside.

 

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse med vores produkter og service. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Facebook, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.