Har du problemer med ukrudt i haven eller mellem fliserne på terrassen, så er der hjælp at hente hos Dansk Industri Supply. 

 

 

 

219,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
71,20 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
175,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
239,20 DKK  u/Moms
0 anmeldelser

Bekæmpelse af skadedyr

Det første trin i at bekæmpe skadedyr, er at finde ud af, hvilket skadedyr, du har med at gøre. Derfra kan du vælge det rette produkt. En af de mest udbredte skadedyr i og omkring mange danskeres hjem er myrer, og de kan være svære at slippe af med, når først de er kommet. Hos Dansk Industri Supply finder du blandt andet bekæmpelse af myrer både indenfor og udenfor. For at slippe for myrer udendørs, kan du med fordel bruge et myremiddel til udvanding, hvor pulveret blot skal blandes op i vand og så vandes der, hvor myrerne holder til. 

Er de ubudte gæster trængt indenfor, kan du med fordel bruge myrelokkedåser. Dåserne lokker myrerne ind, hvorfra de tager aktivstoffet med ned i boet. Der vil typisk gå en uges tid, før du er myrefri med en myrelokkedåse. 

Hvad er skadedyr? 

Skadedyr er et vidt begreb og omfatter mange dyr og insekter. Det dækker over alle dyr, der generer eller er til fare for mennesker og ejendomme, så som blandt andet mus, rotter, myrer, møl, hvepse eller væglus. 

Bekæmpelsesmidler til haven

Ukrudt og andet uønsket vækst i haven, på terrassen eller mellem fliserne er aldrig sjovt, men med de rette produkter, kan du hurtigt få bugt med ukrudtet. Her på siden er der samlet et stort udvalg af midler mod ukrudt, mos eller andet uønsket, du kunne have i din have. 

Har du enkeltstående ukrudt i din græsplane, kan du med fordel bruge en plænerens spray, der hurtigt og effektivt slår ukrudt ned uden at skade græsplænen. Vil du komme ukrudtet i forkøbet, kan det være en god idé at så en plænegræs blanding, som gør det svært for ukrudtet at få fæste og giver en flot robust plæne.