I løbet af COVID-19 pandemien er mange blevet opmærksomme på vigtigheden af værnemidler. Og det er også en essentiel del af den personlige beskyttelse i mange forskellige professioner. 

 

Det handler både om at beskytte sig selv, men selvfølgelig også om at beskytte sine medmennesker. 

 

Værnemidler er sikkerheds- eller beskyttelsesudstyr, som har til formål at beskytte mod bakterier og vira. De anvendes i mange forskellige brancher, men i særdeleshed i sundhedssektoren, rengørings-branchen og i fødevarehåndtering.

 

Hos Dansk Industri Supply kan I altid finde mange forskellige typer billige værnemidler af høj kvalitet.

Stort udvalg af personlige værnemidler

Her på siden finder du et bredt udvalg af personlige værnemidler. Vi har alt i værnemidler lige fra mundbind og masker, til engangshandsker og desinfektionsservietter.

 

Ansigtsmasker og mundbind

Værnemidler som mundbind og masker har man set rigtigt meget til under COVID-19 pandemien. Mundbind og masker er begge værnemidler, som beskytter særdeles godt mod bakterier og vira. Konkret består beskyttelsen i, at man undgår at få andres væske i munden (fra nys el. lign.).

 

Engangshandsker

Håndhygiejne er en ekstremt vigtig ting, når man eksempelvis arbejder med patienter eller fødevarer, da ens hænder bliver udsat for mange bakterier i løbet af dagen. Med engangshandsker kan man undgå spredning af disse bakterier.

 

Hånddesinfektion

Hånddesinfektion er et af de allermest brugte værnemidler, og med god grund. Det er utroligt nemt at bruge, og giver grundig desinfektion af hænderne, som kan bære mange bakterier.

Næsten uanset hvilken slags virksomhed man driver, bør man stille hånddesinfektion til rådighed for sine medarbejdere, da det er en nem og effektiv måde at minimere spredning af bakterier og vira.

 

Den vej rundt, kan det også være med til at minimere antallet af sygedage hos ens medarbejdere.

 

Desinfektionsservietter

Desinfektionsservietter er enormt smarte, når man er på farten. Med dem har man altid muligheden for at tørre sin egen hud, eller overflader, af. Det er også et rigtigt fint alternativ, når håndvask og sæbe ikke er en mulighed.

 

Desinfektions rengøringsmidler

Det kan være rigtig smart at bruge desinfektions rengøringsmidler, hvis man har større flader, som skal rengøres grundigt. Med dem kan man bare sprøjte overfladen med desinfektionsmidlet, og det vil lynhurtigt dræbe bakterierne.

 

Håndsæbe og hudpleje

Helt almindelig sæbe er faktisk en af de mest effektive personlige værnemidler. En god og grundig håndvask med sæbe, dræber næsten alle bakterier. Hos Dansk Industri Supply kan man købe håndsæbe i flere forskellige mængder, alt efter behov.

 

Køb ansigtsmasker og andre værnemidler hos Dansk Industri Supply

Når I køber personlige værnemidler hos Dansk Industri Supply, vil I opleve, at hos os er kunden altid i centrum. Således er I altid velkommen til at kontakte vores kompetente medarbejdere, hvis I har brug for rådgivning ift. valg af produkter. I kan kontakte os på mail@disupply.dk eller 7214 4644.

 

Når I handler hos os, sørger vi for en hurtig levering, uanset hvor i landet I bestiller fra. Det er også muligt at hente varer på vores adresse: Sløjfen 18, 2000 Frederiksberg.

Vi ser frem til at byde jer velkommen hos, og garanterer, at I ikke vil blive skuffet. I kan se, hvad tidligere kunder siger om os her.

 

Hvad siger kunderne om vores værnemidler?

Lige nu har vores kunder givet os hele 5 ud af 5 stjerner på vores produkter, som vi er meget stolte af! Læs alle anmeldelser på vores Facebooksside.

 

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse med vores produkter og service. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Facebook, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.