Her finder du vores udvalg af skuremaskiner. Dansk Industri Supply tilbyder skuremaskiner til rengøring af alle typer gulve, så du kan lette rengøringen på arbejdspladsen – uanset hvor der er behov for det. Læs mere om vores skuremaskiner længere nede på denne side.

13.678,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
22.950,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser

EFFEKTIV RENGØRING MED SKUREMASKINE TIL ALLE GULVE

Rengøring af gulvene er en væsentlig del af at opretholde den gode hygiejne på arbejdspladsen. Uanset om du arbejder i en industribygning eller på et hotel, skal gulvene holdes rene – både for syns skyld og for at værne om personalets trivsel og helbred. Derfor er en skuremaskine den idelle rengøringsløsning til gulvene på din arbejdsplads.

En skuremaskine kaldes også en single-disc gulvplejemaskine. Maskinen kan anvendes til alle former for gulvrengøring. Om din arbejdsplads har væg-til-væg-tæpper, massive trægulve eller flisegulve spiller altså ingen rolle: Skuremaskinen er fremstillet til samtlige formål.

 

KOM LET IGENNEM RENGØRINGEN MED EN SKUREMASKINE

Gulve er hårde at holde rene. Der er tale om store overflader, som bruges hyppigt, og der vil ofte stå mange forhindringer i rummet – som f.eks. møbler. En skuremaskine sørger ikke kun for effektiv rengøring af gulvet: Den giver også stor manøvredygtighed og gør det muligt at komme let omkring rengøring under borde og reoler, rundt om toiletter og meget mere.

Single-disc gulvmaskinen kan med fordel anvendes sammen med en vandsuger. Maskinen er velegnet til at løsne det genstridige snavs fra gulvet, hvorefter du hurtigt og effektivt kan suge skidtet op med vandsugeren.

Samtidig får du også en rengøringsmaskine til gulvene, som giver stor fleksibilitet. Skuremaskinen er nem at transportere – du er altså altid sikker på at have maskinen klar til både rutinebrug og pletrengøring.

 

HOLD GULVENE PÅ ARBEJDSPLADSEN MED DANSK INDUSTRI SUPPLY

Hos Dansk Industri Supply forhandler vi alt, du skal bruge til at holde gulvene rene i dagligdagen. Hos os finder du blandt andet også et udvalg af effektive gulvvaskere i højeste kvalitet, som kan sørge for hygiejniske og indbydende omgivelser på arbejdspladsen.

Er du på udkig efter noget bestemt, eller har du brug for vejledning til brug af vores rengøringsmaskiner? Ring til os på 72 144 644 eller send os en mail på mail@disupply.dk – vi ser frem til at hjælpe dig.

 

HVAD SIGER KUNDERNE OM VORES PRODUKTER?

Lige nu har vores kunder givet os hele 5 ud af 5 stjerner på vores produkter, som vi er meget stolte af! Læs alle anmeldelser på vores Facebook-side.

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse med vores produkter og service. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Facebook, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.