På denne side finder du vores udvalg af kalkfjerner. Vi tilbyder flere forskellige typer kalkfjerner, så du nemt kan finde netop den slags, der passer til dine rengøringsbehov. Længere nede på siden kan du læse mere om kalkfjerner, samt hvordan du bedst anvender kalkfjerner.

46,12 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
62,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
62,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
EU-Ecolabel
Svanemærket
37,50 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
200,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
37,43 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
Svanemærket
38,32 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
39,40 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
415,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
41,87 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
278,50 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
172,72 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
30,53 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
49,45 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
196,01 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
203,42 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
93,54 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
420,64 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
16,95 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
168,40 DKK  u/Moms
0 anmeldelser

Benyt kalkrens til at fjerne kalk effektivt

Når du skal fjerne kalk med kalkfjerner, er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Vi har samlet vores bedste råd til dig her, så du får mest muligt ud af kalkfjerneren.

 

Først er det vigtigt, at du husker at tage handsker på, når du arbejder med kalkfjerner. Jo mere effektiv, kalkfjerneren er mod kalk, desto skrappere er den ofte mod din hud. Derfor anbefaler vi, at du altid bruger rengøringshandsker, når du arbejder med kalkfjerner.

 

Benyt så lidt produkt som muligt. Det er mere økonomisk, og samtidig bidrager du til at skåne miljøet for unødvendige kemikalier.

 

Vær opmærksom på overfladen, du skal rengøre. Hvis du eksempelvis bruger den hårde, grønne side af en svamp til at rengøre badeværelsesarmatureret, vil det forårsage små ridser, som vil gøre det lettere for ny kalk at sætte sig fast. I stedet bør du lade kalkfjerneren arbejde for dig. Giv produktet tid til at arbejde og brug den bløde side af svampen eller en klud, når du skrubber. Husk altid først at rengøre overfladen med sanitet, inden man bruger kalkfjerner, så alt skidt, sæbe og fedt er væk for overfladen, for at nå den bedste virkning med kalkfjerner.

 

Og sidst, men ikke mindst: Vælg det rigtige produkt til opgaven. Skal du afkalke en elkedel eller kaffemaskine, kan vi anbefale Borup kalkfjerner. Hvis du leder efter kalkfjerner til badekarret, er Kalkfjerner klar til brug den perfekte løsning. Og har du brug for at fjerne kalk på mange forskellige flader i vådrum – om det så er chrom, malede flader, rustfrit stål og meget mere – vil vores Kalkfjerner Ekstra gøre underværker. Men husk altid at lave en test på sarte overflader såsom rustfri stål, armatur og lignende, for at sikre sig at overfladen kan tåle syre.

 

Effektiv rengøring med Dansk Industri Supply

Dansk Industri Supply forhandler rengøringsartikler til store leverancer og erhverv, så du kan gøre rengøringen på arbejdspladsen nem og effektiv.

 

Mangler du tæpperens til indendørsarealerne eller toiletpapir til virksomhedens toiletter? Eller vil du gøre rengøringen nemmere med en vandsuger? Du kan finde det hele og meget mere hos Dansk Industri Supply.


Har du spørgsmål til vores produkter, eller har du brug for vejledning, kan du ringe til os på 72 144 644. Du kan også sende os en mail på mail@disupply.dk – vi ser frem til at hjælpe dig.

 

Hvad siger kunderne om vores produkter?

Lige nu har vores kunder givet os hele 5 ud af 5 stjerner på vores produkter, som vi er meget stolte af! Læs alle anmeldelser på vores Facebooksside.

 

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse med vores produkter og service. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Facebook, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.