Her på siden kan du se vores store udvalg af fejekoste, fejebakker og meget mere. Vi tilbyder koste, børster og skrubber til mange forskellige formål. Længere nede på siden finder du mere information om vores sortiment.

63,74 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
34,98 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
15,26 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
35,32 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
158,43 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
18,67 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
34,14 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
114,85 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
43,57 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
50,82 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
34,14 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
18,39 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
20,37 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
38,56 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
36,12 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
37,22 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
183,99 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
180,84 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
137,92 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
42,51 DKK  u/Moms
0 anmeldelser

HOLD ARBEJDSPLADSEN ORDENTLIG I HVERDAGEN MED FEJEKOST OG -BAKKE

Rene og ryddelige arbejdsomgivelser har stor betydning for medarbejdernes trivsel såvel som deres helbred. Der spreder sig mange forskellige slags snavs på arbejdspladsen i hverdagen, og derfor er det vigtigt at have effektive løsninger ved hånden, når der er brug for hurtigt rengøring. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af fejekoste, fejebakker, fejebakkesæt, børster og gulvskrubber til hverdagens mange forskellige formål.

I vores sortiment finder du fejebakker og fejekoste, hver for sig, så du kan samle dit eget fejebakkesæt samt fejebakkesæt med langt skaft. Du finder også fejekoste med skaft, som er særligt velegnede til fejning af gulvet indendørs. Vi tilbyder også trappekoste i mange forskellige størrelser og med forskellige typer børster. Du er derfor garanteret at kunne finde præcis den rigtige trappekost til rengøringen på din arbejdsplads.

 

FIND ALT TIL RENGØRING HOS DANSK INDUSTRI SUPPLY

Hos Dansk Industri Supply forhandler vi alt, du skal bruge til at holde arbejdspladsen ren og ryddelig i hverdagen.

Foruden fejekoste og fejebakker og fejebakkesæt tilbyder vi også støvsugere, mopper og meget mere. Hos os får du altså effektivt dækket alle trin i rengøringen. Uanset hvilken type rengøringsprodukter og tilbehør, du har brug for, finder du det, du skal bruge hos os.

 

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING TIL GRUNDIG RENGØRING

Grundig og effektiv rengøring kræver de rette midler – og den nødvendige viden om, hvordan de bruges. Leder du efter et bestemt produkt, eller har du brug for vejledning i, hvordan du bedst holder den gode hygiejne på arbejdspladsen?

Du er altid velkommen til at ringe til os på 72 144 644. Du kan også sende os en mail på mail@disupply.dk og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig – vi ser frem til at høre fra dig.

 

HVAD SIGER KUNDERNE OM VORES PRODUKTER?

Lige nu har vores kunder givet os hele 5 ud af 5 stjerner på vores produkter, som vi er meget stolte af! Læs alle anmeldelser på vores Facebook-side.

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse med vores produkter og service. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Facebook, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.