På denne side finder du vores brede udvalg af sanitetsrengøringsmidler. Vi tilbyder svanemærkede sanitetsprodukter til effektiv og professionel daglig rengøring. Længere nede på siden kan du læse mere om brug af vores sanitetsrengøringsmidler.

200,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
49,66 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
Svanemærket
38,35 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
200,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
Svanemærket
39,40 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
43,71 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
Svanemærket
41,36 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
415,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
152,27 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
140,07 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
50,10 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
91,13 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
438,02 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
70,24 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
312,37 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
55,67 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
62,80 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
285,11 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
Svanemærket
26,05 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
Svanemærket
25,95 DKK  u/Moms
0 anmeldelser

EFFEKTIV RENGØRING MED PROFESSIONELLE SANITETSMIDLER

Sanitetsrengøring kræver rengøringsmidler i højeste kvalitet. Når det drejer sig om sanitære områder – som toilet, bad og andre vådrum – er det særdeles vigtigt, at rengøringen udføres med midler, der er specielt fremstillet til at sikre saniteten i rummet. Disse rum bruges hyppigt hver dag, og det øger vigtigheden af at opretholde den gode hygiejne. Derfor tilbyder vi sanitetsrengøringsmiddel til netop dette formål.

I vores sortiment finder du et stort udvalg af svanemærkede sanitetsmidler til mange forskellige formål. Vi tilbyder sanitetsrens til installationer, maskiner, vådrum og meget mere. Hos os kan du altså finde professionelle sanitetsrengøringsmidler og samtidig skåne miljøet for unødig belastning, når du gør rent.

 

SANITETSRENS TIL SKOLER, INSTITUTIONER OG VIRKSOMHEDER

Skoler, institutioner og større virksomheder stiller store krav til, hvilke rengøringsmidler, der bruges i dagligdagen. De sanitære rum skal benyttes af mange forskellige mennesker hver dag. Faciliteterne skal derfor være indbydende, lugtfri og hygiejniske, så brugerne har lyst til at benytte dem.

Samtidig er sanitetsrengøringen lige så væsentlig for at begrænse og forhindre f.eks. smittespredning blandt brugerne af faciliteterne. Grundig rengøring skaber altså et miljø, der både er bedre for brugernes trivsel og deres helbred.

Sanitetsrengøringsmidler fra Dansk Industri Supply er fremstillet til netop dette formål. Vores udvalg af sanitetsrens er du sikret effektiv rengøring, der efterlader alle overflader rene og indbydende.

 

FIND ALT TIL GRUNDIG RENGØRING HOS DANSK INDUSTRI SUPPLY

Hos Dansk Industri Supply finder du alt, du har brug for til rengøring af hele arbejdspladsen. Vi tilbyder blandt andet et flot udvalg af universalrengøring, produkter til desinfektion og meget mere. Du finder altså nemt alt, du skal bruge til at sikre sanitære omgivelser og et hygiejnisk miljø i hverdagen.

Leder du efter noget bestemt, eller har du brug for hjælp til at vælge det rette sanitetsrengøringsmiddel? Du er altid velkommen til at ringe til os på 72 144 644. Du kan også sende os en mail på mail@disupply.dk – vi ser frem til at hjælpe dig.

 

HVAD SIGER KUNDERNE OM VORES PRODUKTER?

Lige nu har vores kunder givet os hele 5 ud af 5 stjerner på vores produkter, som vi er meget stolte af! Læs alle anmeldelser på vores Facebook-side.

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse med vores produkter og service. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Facebook, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.

 

Folk spørger også om – FAQ

 

Hvad er Sanitetsrengøringsmiddel?

Et sanitetsrøringsmiddel er rengøringsmiddel, du bruger på dit badeværelse eller til toilettet; et sanitetsrengøringsmiddel kan f.eks. være toiletrens

 

Hvad er Sanitetsrens?

Sanitetsrens er det, du bruger for at skabe gode sanitære forhold. Med andre ord betyder sanitære forhold, at der er gode hygiejneforhold. Der er oftest tale om sanitære forhold på toiletter og badeværelser. Og når man taler om sanitæreforhold, snakker man ofte om dårlige eller gode sanitære forhold. Er der f.eks. ikke noget sæbe på et offentligt toilet og kun et håndklæde, så er der dårlige sanitære forhold. Ligeså er der dårlige sanitære forhold, hvis toilettet er beskidt. Er faciliteterne i orden og rene, er der snakke om gode sanitære forhold.

Sanitetsrens er så det eller de rengøringsmiddeler, du bruger for at skabe gode sanitære forhold på badeværelser og toiletter.

 

Hvad er universalrengøringsmiddel?

Et universalrengøringsmiddel er et rengøringsmiddel, der kan bruges til de fleste former for rengøring af overflader, der kan tåle vand. Hvad end det er gulve, badeværelset, bordoverflade osv. Et universalrengøringsmiddel kommer i forskellige afskygninger; nogen har duft, og de kan bl.a. komme i spray- eller flydende form. 

 

Hvad skal man bruge til rengøring?

Hvad du skal bruge til rengøring, kommer an på, hvor stor en rengøring du har tænkt dig at gå i gang med. Men vi har samlet en lille liste, der sørger for, at du er godt dækket ind, lige meget hvor meget eller hvor lidt du skal rengøre.

 

  1. Microfiberklude eller karklude
  2. Sanitetsrengøringsmiddler 
  3. Universal rengøringsmiddel
  4. Opvaskemiddel 
  5. Gulvmoppe
  6. Støvsuger 
  7. Kalfjerner
  8. Skuresvamp