På denne sider finder du vores store udvalg af produkter til desinfektion. Vi tilbyder alt fra håndsprit og spritservietter til desinficerende spray. Længere nede på denne side kan du læse mere om, hvordan desinfektion kan mindske risikoen for smittespredning på din arbejdsplads.

-40%
29,95 DKK  u/Moms
49,92 DKK  u/Moms
Du sparer: 19,97 DKK
0 anmeldelser
42,53 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
182,97 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
234,77 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
113,32 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
55,96 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
63,16 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
136,28 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
111,65 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
-10%
1.331,10 DKK  u/Moms
1.479,00 DKK  u/Moms
Du sparer: 147,90 DKK
0 anmeldelser
79,95 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
0,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
415,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
136,29 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
293,69 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
398,64 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
119,65 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
0,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
1.699,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
695,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser

HOLD SMITTEN VÆK PÅ ARBEJDSPLADSEN MED REGELMÆSSIG DESINFEKTION

Noget af det vigtigste, du kan gøre for at holde den gode hygiejne på arbejdspladsen, er at vaske hænder. Håndvask med vand og sæbe fjerner både snavs og bakterier, og på den måde er det med til at sikre‚ at du ikke spreder sygdomsfremkaldende bakterier til andre. Men nogle gange er det ikke muligt at vaske hænder, og her er desinfektion et glimrende alternativ.

Desinficerende produkter fjerner og dræber mikroorganismer, bakterier og virus fra hænderne. Desinfektion på arbejdspladsen spiller altså en vigtig rolle i at beskytte både dig og dine kollegaer mod sygdom og forhindre og begrænse smittespredning.

 

HÅNDDESINFEKTION, DESINFEKTIONSSPRAY OG SPRITSERVIETTER TIL ARBEJDSPLADSEN

Dansk Industri Supply tilbyder desinficerende produkter i mange forskellige former. På den måde har du altid den gode hygiejne lige ved hånden. Hos os finder du eksempelvis håndsprit, der kan sættes til fri afbenyttelse rundt omkring på arbejdspladsen.

Vi tilbyder også desinficerende spray til overflader som f.eks. skriveborde og spritservietter til desinfektion af tastaturer, mobiltelefoner, håndtag, toiletsæder og meget mere.

Se også vores sanitetsprodukter til fjernelse af kalk, rengøring af toiletter og meget mere.

 

STYRK DEN GODE HYGIEJNE MED DANSK INDUSTRI SUPPLY

Hos Dansk Industri Supply forhandler vi alt, du skal bruge til at holde arbejdsomgivelserne rene i dagligdagen. Uanset om kontorets gulve trænger til tæpperens, eller du har brug for universalrens, finder du det hele og meget mere hos os.

Søger du noget særligt, eller har du brug for vejledning til brug af vores desinfektionsprodukter? Ring til os på 72 144 644 eller send os en mail på mail@disupply.dk – vi ser frem til at hjælpe dig.

 

HVAD SIGER KUNDERNE OM VORES PRODUKTER?

Lige nu har vores kunder givet os hele 5 ud af 5 stjerner på vores produkter, som vi er meget stolte af! Læs alle anmeldelser på vores Facebook-side.

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse med vores produkter og service. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Facebook, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.

 

Folk spørger også om – FAQ

Hvad er desinfektion?

Desinfektion er en process, hvor man tilintetgøre sygdomsfremkaldende mikroorganismer i et omfang, der gør, at smitte eller infektion af sygdom ikke kan opstå.

 

Processen indebære desinfektion af noget; det kunne være ens hænder; en bordoverflade eller tastatur og mus på arbejdspladsen – generelt set er det ofte overflader, som man hyppigt berører. 

 

Hvad er desinfektion og hvordan udfører du en desinfektion?

Desinfektion er en proces, hvor man uskadeliggøre patogene – sygdomsfremkaldendemikroorganismer i et omfang, der gør, at det desinficerede kan bruges uden risiko for smitte med sygdom.

 

Der findes mange forskellige måder at udføre desinfektion, men den, de fleste af os kender efter corona-pandemien, er den flydende desinfektion, der indeholder sprit (etanol, metaonol m.fl.). Den flydende væske, eller gel, påføres den overflade – ofte en berøringsflade – man vil have desinfeceret. Er det ens hænder smører man dem ind i desinfektionsmidlet, til det er fordampet. Er det en overflade – så som et bord – tørre man bordet af, som man ville med en klud og lader derefter desinfektionsmiddelet fordampe.

 

Hvor kan man købe spritservietter?

Du kan købe spritservietter og desinfektionsservietter lige her på vores hjemmeside! Vi har forskellige løsninger, hvad end det skal være desinkfetionsservietter til overflader og udstyr, servietter der er gode til kontoret, servietter i enkelt pakninger, eller spritservietter der egner sig godt til hænder.

 

Hvad er forskellen på aseptisk og antiseptisk?

Antiseptisk kommer fra græsk, hvor anti betyder “imod” og sepsis betyder “forrådnelse”, som sammen betyder “imod forrådnelse”

I almen tale omhandler det noget, der forebygger betændelse. Og det omhandler ofte rensning af sår med midler, der dræber mikroorganismer, f.eks. bakterier og svampe.

 

Aseptisk er mere omfattende en antiseptikken, da det også omfatter rensning af instrumenter, forbindinger osv. ved autoklavering, bestråling eller varmebehandling. Det kunne ved sidstnævnte, være ved hjælp af kogning.