Her på siden finder du vores udvalg af tæpperens. Vi tilbyder alt fra tæpperensemiddel til imprægneringsmiddel. I bunden af denne side kan du finde mere information om vores udvalg af tæpperens og rengøringsartikler.

69,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
115,45 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
944,37 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
174,51 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
407,53 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
239,28 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
532,50 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
91,68 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
95,63 DKK  u/Moms
0 anmeldelser

Rens tæppet med et tæpperensemiddel for et godt arbejdsmiljø

God hygiejne spiller en stor rolle i at opretholde et godt arbejdsmiljø. Hygiejne er med til at gøre omgivelserne sikre såvel som behagelige for medarbejderne. Hvis der er tæpper på arbejdspladsen, er tæpperens derfor et uundværligt middel i rengøringsarsenalet.

 

Gulvtæpper samler både skidt og bakterier, og det kan ikke undgås, at tæpperne bliver beskidte i løbet af arbejdsugen. Med tæpperens fra Dansk Industri Supply kan du holde omgivelserne pæne og ordentlige og samtidig sørge for, at hygiejnen er i top, så arbejdsmiljøet er sundt.

 

Vores tæpperens er multifunktionel og kan også bruges til rensning af møbler. Midlet er antistatisk, hvilket betyder, at det modvirker statisk elektricitet ved gnidning. Denne tæpperens hjælper derfor med at forhindre, at medarbejderne får stød, når deres sko gnider mod tæpperne på kontoret.

 

Hold hygiejnen i top med tæppeimprægnering

Vil du gøre det nemmere at opretholde et pænt og hygiejnisk arbejdsmiljø, kan du med fordel vælge tæppeimprægnering som supplement til tæpperens.

 

Imprægneringsmidlet beskytter tæpper og andre tekstiler mod hurtig tilsmudsning. Det sørger for, at snavs har sværere ved at binde sig til tæppet, hvilket gør både støvsugning og pletfjerning meget nemmere.

 

På den måde bliver rengøringen i dagligdagen langt mere effektiv, og det bliver nemmere at holde en høj standard for hygiejne på kontoret.

 

Rent kontor med Dansk Industri Supply

Hos Dansk Industri Supply forhandler vi alt, du skal bruge til at holde arbejdsomgivelserne rene i dagligdagen – både indendørs og udendørs.

 

Skal du bestille toiletpapir eller affaldsposer til virksomhedens toiletter? Eller mangler du plænerens til græsplænen uden for kontoret? Du finder det hele og meget mere hos os.

 

Søger du noget særligt, eller har du brug for vejledning til brug af vores produkter? Ring til os på 72 144 644 eller send os en mail på mail@disupply.dk – vi ser frem til at hjælpe dig.

 

Hvad siger kunderne om vores produkter?

Lige nu har vores kunder givet os hele 5 ud af 5 stjerner på vores produkter, som vi er meget stolte af! Læs alle anmeldelser på vores Facebooksside.

 

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse med vores produkter og service. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Facebook, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.