Her finder du vores udvalg af vandsugere, som kan anvendes til effektiv opsugning af vand og snavs. Længere nede på denne side kan du læse mere om, hvordan en vandsuger kan gøre dagligdagens rengøring nemmere.

4.246,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
2.380,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
-50%
13.095,00 DKK  u/Moms
26.132,00 DKK  u/Moms
Du sparer: 13.037,00 DKK
0 anmeldelser

Opsugning af vand og snavs med en Nilfisk vandsuger

Hos Dansk Industri Supply forhandler vi vandsugere fra Nilfisk, der gør den daglige rengøring på arbejdet hurtig, nem og sikker.

 

Vi tilbyder den kompakte og brugervenlige model VL200. Denne vandsuger er velegnet til mindre rengøringsopgaver med våd- og tørsugning. Vandsugeren fås med 20- eller 30-liters kapacitet og har indbygget semiautomatisk filterrensesystem.

 

Har du brug for en vandsuger, som er særligt velegnet til mange forskellige miljøer og til vådt og tørt snavs, tilbyder vi også VL500 med 35-liters kapacitet. Denne model har dobbelt filtersystem, hvilket gør den i stand til at suge vådt eller tørt snavs samtidig, uden at du behøver skifte filter.

 

Begge vandsugere giver dig en effektiv og pålidelig rengøringsløsning, der er velegnet på eksempelvis hoteller og uddannelsesinstitutioner samt offentlige bygninger og industrivirksomheder.

 

Hvad er en vandsuger?

En vandsuger er en støvsuger til vand – den er altså opbygget efter samme princip som en støvsuger, men er lavet til at suge vand. Nogle vandsugere kan også anvendes som almindelig støvsuger. På den måde får du en multifunktionel og effektiv rengøringsløsning, der sparer både tid og plads.

 

Sørg for at vedligeholde din vandsuger

Når du har anskaffet dig en vandsuger, anbefaler vi, at du sørger for at vedligeholde den. På den måde får du og din arbejdsplads gavn af den praktiske maskine i lang tid.

 

Det er vigtigt, at du er opmærksom på, om tanken er fuld, så du ikke kommer til at ødelægge vandsugeren. Lægger du mærke til, at din vandsuger danner meget skum, kan du med fordel hælde skumdæmper i maskinen.

 

Hvis din vandsuger kan bruges til tørsugning, men ikke har dobbelt filtersystem, skal du sørge for at sætte en støvpose og et filter i maskinen. På den måde undgår du at få støv i motoren.

 

Husk også at rengøre maskinen ordentligt efter brug. Tør den grundigt af, så den efterlades klar til brug – det sikrer vandsugerens levetid.

 

Køb rengøringsartikler hos Dansk Industri Supply

Hos Dansk Industri Supply finder du rengøringsartikler, der gør den daglige rengøring og vedligeholdelse på og omkring arbejdspladsen lettere og mere effektiv.

 

Skal du bruge plænerens til græsplænen uden for kontoret? Mangler virksomheden affaldsposer til toiletterne eller bionedbrydelige poser til køkkenaffald? Vi tilbyder det hele og meget mere.

 

Har du spørgsmål til vores produkter, eller har du brug for vejledning, kan du ringe til os på 72 144 644. Du kan også sende os en mail på mail@disupply.dk – vi ser frem til at hjælpe dig.

 

Hvad siger kunderne om vores produkter?

Lige nu har vores kunder givet os hele 5 ud af 5 stjerner på vores produkter, som vi er meget stolte af! Læs alle anmeldelser på vores Facebooksside.

 

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse med vores produkter og service. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Facebook, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.