Nedenfor finder du vores brede udvalg af skumsæbe og cremesæbe til håndvask, hår og krop. Du finder også flydende håndsæbe fra Neutral, Dove og meget mere. Længere nede på denne side kan du læse mere om vores sortiment af produkter til personlig hygiejne.

31,86 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
36,75 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
29,95 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
27,27 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
52,41 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
Svanemærket
131,31 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
EU-Ecolabel
80,85 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
62,11 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
156,52 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
82,05 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
Svanemærket
EU-Ecolabel
83,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
EU-Ecolabel
174,63 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
171,58 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
EU-Ecolabel
158,54 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
140,25 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
EU-Ecolabel
80,85 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
230,53 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
80,85 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
104,44 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
130,30 DKK  u/Moms
0 anmeldelser

SKUMSÆBE OG CREMESÆBE TIL PERSONLIG HYGIEJNE

Personlig hygiejne er en vigtig del af hverdagen på arbejdspladsen. Hyppig håndvask er med til at opretholde et højt niveau af hygiejne og bidrager samtidig til at forhindre og begrænse spredning af bakterier og sygdomme. Derfor tilbyder vi et bredt sortiment af skumsæbe og cremesæbe til både hånd- og kropsvask.

Hos Dansk Industri Supply finder du flydende sæbe og skumsæbe i engros- såvel som standardstørrelser. Uanset hvilken type og størrelse af erhverv, du ønsker at bestille håndsæbe eller kropssæbe til, finder du det, du søger her.

 

SKÅN HUDEN MED MILD SKUMSÆBE OG NEUTRAL HÅNDSÆBE

Hyppig håndvask er en nødvendighed – men det behøver ikke resultere i tørre, irriterede hænder. I vores sortiment finder du milde sæber, der er skånsømme mod huden. Vi tilbyder blandt andet mild skumsæbe, der plejer huden og kommer i en forseglet flaske med engangspumpe, som reducerer risikoen for krydskontaminering.

Hos os finder du også flydende håndsæbe fra Neutral. Denne cremesæbe er særligt velegnet til brug på badeværelset og i køkkenet. Neutral-serien er helt fri for parfume og unødvendige tilsætningsstoffer og er derfor meget skånsom mod huden.

 

HOLD HYGIEJNEN PÅ ARBEJDSPLADSEN MED DANSK INDUSTRI SUPPLY

Et hygiejnisk arbejdsmiljø, der værner om personalets trivsel og helbred, kræver både høj personlig hygiejne og effektiv rengøring. Hos Dansk Industri Supply finder du foruden flydende håndsæbe, skumsæbe og cremesæbe derfor også et stort udvalg af universalrengøring til at holde arbejdsmiljøet rent og indbydende.

Har du brug for vejledning i god hygiejne på arbejdspladsen? Læs vores guide til optimal rengøring eller ring til os på 72 144 644, hvis du har spørgsmål til brugen af vores produkter. Du er også velkommen til at sende os en mail på mail@disupply.dk – vi ser frem til at hjælpe dig.

 

HVAD SIGER KUNDERNE OM VORES PRODUKTER?

Lige nu har vores kunder givet os hele 5 ud af 5 stjerner på vores produkter, som vi er meget stolte af! Læs alle anmeldelser på vores Facebook-side.

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse med vores produkter og service. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Facebook, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.

 

Folk spørger også om – FAQ

Hvordan laver man skumsæbe?

Man laver skumsæbe ved at blande ⅕ til ¼ sæbe (20-25%) i en dispenser, og derefter fylde vand i for resten. Når du har blandet din sæbe med vand, ryster du dispenseren, så vand og sæbe blandes godt sammen. Der vil, ved brug af de fleste sæber, kommer det lækreste, luftige skum ud af din sæbedispenser.

Vil du gerne have, at din hjemmelavede sæbeskum dufter dejligt, skal du blot tilsætte nogle få dråber af de olier, du synes dufter godt. Det kunne f.eks. være appelsin, pebermynte eller kokos.

 

Hvad er skumsæbe?

Skumsæbe er en ¼ del sæbe blandet op med ¾ dele vand i en sæbedispenser

Skumsæbe er en økonomisk løsning ift flydende sæbe, da sæbe blandes med vand, og når det forlader sæbedispenseren, blandes det også med luft. Det kan give mulighed for hele tre gange så mange doseringer, som ved traditionel flydende sæbe. 

Og et lille tip: Hvis du samtidig venter med at tænde for vandhanen, til du har smurt hænderne ind i sæbeskum. Kan du også spare op til 30% på vandet, kontra normal sæbe.

 

Er sæbe bakteriedræbende?

Ja, sæbe er bakteriedræbende. Men svaret er egentlig ikke så enkelt, som man skulle tro. Det kommer an på, hvilket miljø sæben er i.

Det anbefales, at du bruger en flydende sæbe. Da den faste håndsæbe bør tørrer ud mellem hvert brug. Hvis en håndsæbe ligger og supper rundt i vand, vil der i vandet på sæbens overflade, kunne findes store mængder bakterier. Og det vil sige, at den næste person, der bruger håndsæben, vil kunne blive smittet med disse bakterier.

Virus er dog noget andet; virus kan ikke overleve på samme måde, som bakterier gør det på en håndsæbe, men er det nødvendigvis bedre, hvis den er fyldt med bakterier?