Her på siden kan du se vores udvalg af bionedbrydelige affaldsposer. I vores sortiment finder du nedbrydelige affaldsposer i mange forskellige størrelser, der passer til netop dine behov. I bunden af siden kan du læse mere om vores sortiment af bioposer.

OK compost
102,68 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
OK compost
94,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
OK compost
109,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
OK compost
115,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
OK compost
20,84 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
OK compost
35,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
OK compost
119,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
OK compost
24,72 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
OK compost
115,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
43,42 DKK  u/Moms
0 anmeldelser

Bioposer til køkkenaffaldet

Hvis du leder efter en miljøvenlig løsning til affaldssortering, er nedbrydelige affaldsposer den perfekte løsning.

 

Hos Dansk Industri Supply forhandler vi OK Compost-certificerede bioposer. Det betyder, at vores nedbrydelige affaldsposer overholder kravene i EU-standarden EN 13432. Derfor er bioposerne komposterbare, og det gør dem til den perfekte løsning til køkkenaffaldet.

 

Bioposerne fås i mange forskellige størrelser. Skal du for eksempel bruge bioposer til et tekøkken, kan du vælge vores mindre poser på 8 liter eller 10 liter.

 

Har du meget køkkenaffald, kan du med fordel vælge store affaldsposer på 80 liter, 120 liter eller 240 liter. På den måde kan du bidrage til at opretholde en miljøvenlig hverdag ved at minimere dit forbrug af poser. Samtidig kan du også udskifte dine rengøringsartikler på arbejdet med miljøvenlige versioner. På den måde imødekommer du den miljørigtige omstilling gennem miljøvenlig rengøring.

 

Bionedbrydelige affaldsposer i plast

Foruden bionedbrydelige affaldsposer forhandler vi også affaldsposer i plast. Affaldsposer i plast er velegnede til affald, der ikke kan komposteres. Vi tilbyder plastposer i mange forskellige størrelser og til forskellige typer skraldespande.

 

Du kan se vores udvalg af affaldsposer i plast her.

 

Stort sortiment af rengøringsartikler hos Dansk Industri Supply

Hos Dansk Industri Supply finder du rengøringsartikler til erhverv og store leverancer, som kan hjælpe med at gøre rengøringsarbejdet i hverdagen nemt og effektivt.

 

Uanset om du skal bestille toiletpapir til virksomheden, eller du søger plænerens til græsplænen uden for kontoret, kan du finde det, du søger, her hos os.

 

Har du brug for vejledning, eller søger du et bestemt produkt? Ring til os på 72 144 644 eller send os en mail på mail@disupply.dk – vi ser frem til at hjælpe dig.

 

Hvad siger kunderne om vores produkter?

Lige nu har vores kunder givet os hele 5 ud af 5 stjerner på vores produkter, som vi er meget stolte af! Læs alle anmeldelser på vores Facebooksside.

 

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse med vores produkter og service. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Facebook, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.

 

Folk spørger også om – FAQ

 

Hvad er bioposer lavet af?

Bioposer er lavet af 100% bionedbrydelige materialer og er komposterbar. Bioposerne består af bionedbrydelige og komposterbare polymerer (ca. 60%) og stivelse (ca. 40%).

 

Hvad er bioplast poser?

Bioplast poser er lavet af 100% biologiske og nedbrydelige materialer, som også er komposterbare. Det vil sige, at posen kan nedbrydes i naturen, uden at det vil have en negativ konsekvens for undergrunden og jorden.

 

Er de grønne poser til madaffald nedbrydelige?

De grønne poser til madaffald er lavet af 100% bionedbrydelige materialer, der kan komposteres, og dermed ikke afgiver mikroplast, som andre plastikposer gør. Dertil bliver de grønne poser til madaffald også nedbrudt, hvis de ender i havet.

 

Hvor får man bioposer?

Dem kan du købe lige her hos os på vores hjemmeside. Vi har et bredt sortiment af bionedbrydelige poser, så du kan helt sikker finde noget, der passer lige netop til dine behov!