4.961,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
3.889,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
3.581,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
1.494,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
1.608,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
1.904,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
2.244,00 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
79,76 DKK  u/Moms
0 anmeldelser

Vi har her på siden samlet en del af vores sortiment inden for affaldsspand, kildesortering & affaldssystemer, for at gøre kildesortering nemmere.

Du har her valgmuligheder mellem systemer, som kan hjælpe dig til at gøre kildesortering nemmere.

Affaldssortering, genanvendelse og bæredygtigt forbrug er elementer, der indgår i begrebet cirkulær økonomi.

En af de helt store ting internationalt er fokus på minimering af råvarebehovet og den deraf mindre miljøbelastning.

Ved at overveje forbrug, hvor man sortere og genanvender vores affald, er målet at vores affald skal fører til mindre forbrænding og CO2.

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING TIL GRUNDIG RENGØRING

Grundig og effektiv rengøring kræver de rette midler – og den nødvendige viden om, hvordan de bruges. Leder du efter et bestemt produkt, eller har du brug for vejledning i, hvordan du bedst holder den gode hygiejne på arbejdspladsen?

Du er altid velkommen til at ringe til os på 72 144 644. Du kan også sende os en mail på mail@disupply.dk og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig – vi ser frem til at høre fra dig.

 

HVAD SIGER KUNDERNE OM VORES PRODUKTER?

Lige nu har vores kunder givet os hele 5 ud af 5 stjerner på vores produkter, som vi er meget stolte af! Læs alle anmeldelser på vores Facebook-side.

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse med vores produkter og service. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Facebook, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.