Eco station til affaldssortering mini 4x12 l.

1.608,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: #23306

Med denne solide sorteringsstation er affaldssortering både nemt og hurtigt, når man skal sortere forskellige typer affald. 

Eco station mini er en solid lavet affaldssorteringsstation med galvaniseret pulverlakeret stål, top i rustfri stål. Affaldsstationen har 4 rum, hvor der følger en inderspand med i hvert rum, hvilket gør tømning nemt og overskueligt, da spandende nemt kan tages ud og tømmes, hvilket også gør rengøringen nemmere, da man nemt og hurtigt kan komme til. 

Inderspandene er fremstillet i 50% genanvendt plast og indeholder 12 l. Sammen med Eco station mini medfølger der etiketter med forskellige piktogrammer, så man nemt og overskueligt kan sortere affaldet. Etiketter kommer på dansk i følgende: Papir, bioaffald, metal, plastik & metal.

Med en Eco staion mini er affaldssortering nemt og hurtigt, og passer ind til mindre virksomheder, kontorer, klinikker, institutioner, hvor der er krav og behov for at sortere affaldet.

Husk at bestille de rigtige affaldsposer til systemet, alt efter hvilket affald man skal smide ud, er det bioaffald, fås det i forskellige str. og kan findes her, de forskellige poser og sække der passer til systemet kan ses under tilbehør, under billedet.

  • Inderspande følger med
  • Inderspandende er fremstillet af 50% genanvendt plast
  • Top i rustfri stål
  • Klistermærker på dansk følger med
  • Bredde 78 cm.
  • Højde 47 cm.
  • Dybde 27 cm.

Affaldssortering, genanvendelse og bæredygtigt forbrug er elementer, der indgår i begrebet cirkulær økonomi.

En af de helt store ting internationalt er fokus på minimering af råvarebehovet og den deraf mindre miljøbelastning.

Ved at overveje forbrug, hvor man sortere og genanvender vores affald, er målet at vores affald skal fører til mindre forbrænding og CO2.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: