På denne side kan du se vores sortiment af affaldsposer i plast. Vi tilbyder plastposer i mange forskellige størrelser, der passer til alt fra firkantede affaldsspande til pedalspande. Længere nede på siden kan du finde mere information om vores udvalg af affaldsposer.

33,87 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
17,73 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
24,06 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
15,90 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
45,47 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
18,93 DKK pr rulle  u/Moms
0 anmeldelser
rulle
34,83 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
17,44 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
31,12 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
69,58 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
25,09 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
30,54 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
37,20 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
13,68 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
25,60 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
25,63 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
26,58 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
40,83 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
22,95 DKK  u/Moms
0 anmeldelser
36,55 DKK  u/Moms
0 anmeldelser

Affaldsposer i plast til mange formål

Hos Dansk Industri Supply finder du affaldsposer i klart og sort plast. Affaldsposer kan bruges til mange formål og er en uundværlig hjælp i dagligdagen uanset hvilken virksomhed, du har.

 

Vi forhandler affaldsposer i mange størrelser, og du kan derfor finde plastposer til både store og små skraldespande. Størrelserne på affaldsposerne oplyses i centimeter og liter, så du nemt kan finde netop den størrelse, du søger.

 

Affaldsposer og spandeposer til pedalspand

Hvis du har brug for affaldsposer til pedalspandene på arbejdet, kan du finde dem her hos Dansk Industri Supply. Vi forhandler spandeposer i mange størrelser – fra 3-liters affaldsposer, som passer til små spande, til affaldsposer40 liter til større pedalspande.

 

Affaldsposerne gør det nemt at opretholde hygiejnen på arbejdspladsen. Ved at bruge affaldsposer beskytter du selve affaldsspanden mod skidt og bakterier. Du sørger også for, at spanden er nem at tømme, hvilket sparer dig tid og ressourcer.

 

Vil du gøre skiftet til en ny pose let, kan du lade rullen ligge i bunden af pedalspanden, så den er klar, når spanden skal tømmes. På den måde kan du gøre hverdagen nemmere for kollegaer såvel som rengøringspersonale.

 

Bionedbrydelige affaldsposer til køkkenaffald

Leder du efter en miljøvenlig løsning til affaldssortering? Hos Dansk Industri Supply forhandler vi bionedbrydelige affaldsposer. Bioposerne er OK Compost-certificerede. De overholder kravene i EU-standarden EN 13432, og det betyder, at de er komposterbare. Derfor er bionedbrydelige affaldsposer perfekte til køkkenaffald.

 

Find affaldsposer og rengøringsartikler hos Dansk Industri Supply

Hos Dansk Industri Supply finder du rengøringsartikler til erhverv, som kan hjælpe dig med at gøre rengøringsarbejdet i hverdagen nemt og effektivt. Uanset om du har behov for kalkfjerner eller leder efter en ny vandsuger, kan du finde det, du søger, her hos os.

 

Søger du noget bestemt, eller har du brug for vejledning? Ring til os på 72 144 644 eller send os en mail på mail@disupply.dk – vi ser frem til at hjælpe dig.

 

Hvad siger kunderne om vores affaldsposer og andre produkter?

Lige nu har vores kunder givet os hele 5 ud af 5 stjerner på vores produkter, som vi er meget stolte af! Læs alle anmeldelser på vores Facebooksside.

 

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse med vores produkter og service. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Facebook, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.