Actosept desinfektion spray 1000 ml.

-40%
29,95 DKK  u/Moms
49,92 DKK  u/Moms
Du sparer: 19,97 DKK

1 = 1 stk.

12 = 1 krt.

Model/varenr.: 4523

Actosept® AF - dit pålidelige valg for hurtig og effektiv desinfektion af ikke-invasivt alkoholresistent overflader, udstyr og inventar på hospitaler, medicinske og tandlæge kontorer, plejehjem og klinikker( f.eks. operations borde, inkubatorer, sonder osv.). Dette brugsklare alkoholbaserede desinfektionsmiddel er designet til at imødekomme behovene i forskellige miljøer.

Actosept® AF er særligt velegnet til utilgængelige overflader, og dets aldehydfrie sammensætning garanterer ikke blot optimal materialekompatibilitet, men også effektiv desinficering af rester. Dette gør det til det ideelle valg for at sikre en sund og hygiejnisk arbejdsplads.

Den hurtige virkning er et nøgleelement ved Actosept® AF, der garanterer en fuldstændig desinfektion på kun 30 sekunder. Med dette kraftfulde desinfektionsmiddel kan du være tryg ved, at det bekæmper en bred vifte af mikroorganismer, herunder det frygtede Corona-virus.

Actosept® AF imponerer ikke kun med sin effektivitet, men også med sin omfattende mikrobiologiske aktivitet. Samtidig er dette desinfektionsmiddel skånsomt mod huden og irriterer ikke, hvilket gør det behageligt og sikkert at bruge i dagligdagen. Den friske lugt bidrager også til en behagelig atmosfære.

Gør Actosept® AF til dit valg for pålidelig og hurtig desinfektion. Beskyt din arbejdsplads, klinik eller tandlægepraksis mod skadelige mikroorganismer med denne professionelle og brugervenlige løsning. Prioriter sundhed og hygiejne med Actosept® AF - din partner i kampen mod smittefare.

Brugsvejledning:

Sprøjt genstande / overflader, der skal desinficeres fuldstændigt i en afstand på 30 cm. vent mindst 30 sek. og rengør genstande / overflader med et rent og tør klud i en bevægelse fra det rene til det det forurenede område. Gnid ikke tør, den resterende fugtighed tørre op efter kort tid. Brug ikke genstande / overflader før de er helt tørre. 

Produktet er dermatest godkendt.

Certificeret af DGHM/VAH.

 
 
 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: