Tana Sanet Extreme 1 l.

62,00 DKK  u/Moms

1 = 1 stk.

10 = 1 krt.

Model/varenr.: 4886

SANET Extreme er det ultimative valg, når det kommer til rengøring af sanitære områder takket være sin innovative sammensætning, der leverer dokumenterede topresultater i opløsningen af kalk. Dette rengøringsmiddel fjerner kalkaflejringer og belægninger ekstremt hurtigt, hvilket giver dig en effektiv løsning til rengøring af badeværelser og andre sanitære områder.

Med SANET Extreme kan du nemt fjerne typiske forureninger såsom kalksæbe, urinsten, kosmetikrester eller rust, hvilket sikrer en dybdegående og grundig rengøring. Den naturlige rengøringsvenlige effekt opnås gennem effektiv fjernelse af både mineralske og organiske forureninger, hvilket betyder, at vand kan løbe frit af sanitære genstande, armaturer og overflader.

Dette produkt efterlader sanitære overflader skinnende rene uden behov for efterbearbejdning, og på grund af sin materialetolerante sammensætning bidrager det til værdibevarende rengøring af alle typer armaturer og tilbehør såsom kromfittings, keramiske fliser, porcelænsgenstande osv.

SANET Extreme tilbyder alle fordelene ved et effektivt, økonomisk og tidsbesparende sanitetsrengøringsmiddel, hvilket gør det til det ideelle valg for både private og professionelle rengøringsopgaver. Den behagelige duft opfrisker det sanitære rum og efterlader en ren og behagelig atmosfære. 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: