Epicare 2 håndsæbe 12x500 ml.

82,05 DKK  u/Moms

1 = 12 stk.

Model/varenr.: 4836

ANVENDELSE:

Epicare 2 er omhyggeligt udvalgt til det professionelle brug, hvor der kræves hyppig anvendelse og stilles krav om en optimal beskyttelse af huden. Epicare 2 er en mild flydende sæbe, der kan anvendes til hyppig vask af hænder, og er velegnet som ”Body Shampoo“ specielt til særlig sart hud.

Produktet er udviklet på baggrund af den viden, Ecolab har fået igennem mangeårig levering af hygiejneprodukter til hospitaler og levnedsmiddelindustrien. Epicare 2 er fremstillet uden parfume og farvestof, hvilket gør den særligt velegnet til brug på hospitaler, i lægepraksis, tandlægeklinikker, køkkener, fødevareindustrien etc.

INGREDIENSER (INCI) Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Glucoside, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Ammonium Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Benzoate, Laureth-2, Propylene Glycol, PEG55 Propylene Glycol Olea.

Skånsom og blid vask af huden med minimal mulighed for sensibilisering Giver en god beskyttelse mod udtørret og sprukken hud Anvendelig ved overfølsomhed overfor sæbe, parfume og farvestoffer, samt hvor der i øvrigt er krav om anvendelse af parfume- og farvefri produkter

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer