Borup fliserens 2,5 l.

85,56 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 4028

Borup Flise Rens til effektiv grundrengøring og affedtning af fliser. Den løsner alt skidt og snavs, så dine fliser nemt skrubbes helt rene bagefter.

Borup Flise Rens blandes med vand i forholdet 1:2.

1 dunk rækker op til 20 m2.

Inden afrensningen påbegyndes, kan fliserne med fordel vædes med rent vand først, så de er våde når Flise Rensen påføres. Ligeledes anbefales det at mos mellem fliserne fjernes inden afrensning.

Fliserne gennemvædes grundigt med opløsningen og skal virke i 20-30 minutter. Brug en kost til at fordele vandet og feje det rundt på fliserne. Lad være med at sprøjte. Det er en god ide at bære gummistøvler. Undgå at børn og husdyr færdes på de opfugtede arealer indtil fliserne efterføgende er skrubbet grundigt rene. Efter 20-30 minutter skrubbes fliserne grundigt med en gulvskrubbe og masser af rent vand. Græs og prydplanter der grænser op til flisearealer, tager ikke skade ved afrensningen.

Større arealer rengøres nemmest i mindre etaper af 4-5m2 ad gangen. Undgå at få væsken på hud, tøj eller emner, der ikke tåler stærke baser.

Efter rengøringen kan man med fordel imprægnere overfladen med Borup super forsegler Så er overfladen nemmere at renholde.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: