Nilfisk SC 351

40.459,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 2789

Den nye SC351 repræsenterer revolutionerende nytænkning og innovation indenfor mindre walk-behind gulvvaskere. Den batteridrevne gulvvasker har et unikt roterende børstedæk med integreret sugefod. Dette gør det muligt for SC351 at vaske og tørre i begge retninger - enten fremad eller baglæns, mens vandet holdes inde i børstehovedet.

Det kompakte design og en fremragende manøvredygtighed gør det muligt for brugeren at rengøre svært tilgængelige områder. Rengøringen bliver hurtigere, bedre og nemmere. Maskinen har et lavt støjniveau, hvilket gør det muligt at rengøre i dagtimerne - selv i støjfølsomme områder.

Det innovative roterende børstedæk og den integrerede sugefod gør det muligt at vaske i alle retninger og spare vand ved at holde vandet inde i børstehovedet. SC351 er den første kompakte enhed, der vasker og tørrer ved såvel forlæns som baglæns brug. Kraftig sugefunktion sikrer maksimal tørreevne.

Derudover er det en start og kør maskine, der ikke kræver oplæring før brug. Alle komponenter er umiddelbart tilgængelige uden brug af værktøj, hvilket sikrer nem og hurtig vedligeholdelse og service.

Den indbyggede kompakte batterioplader og Optima letvægtsbatterier gør SC351 lettere, mere miljøvenlig og maksimerer produktiviteten.

Hos Nilfisk designer vi ikke bare produkter; vi leverer løsninger der opfylder vore kunders behov.

Det innovative roterende børstedæk er nøglen til den fremragende vaske- og tørreevne ved såvel forlæns som baglæns drift. Børstedækket kan nemt justeres og yder et børstetryk på op til 27 kg, hvor sugekraften sikrer en hurtig tørring.

Se brochure SC351

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer