Nitril handsker 100 stk. BIODEGRADABLE str. L

77,68 DKK  u/Moms

1 = 1 pakke

10 = 1 krt.

Model/varenr.: 4464

Denne handske er et helt nyt og revolutionerende nitrilhandskeprodukt.
Handskerne er fremstillet af en ny og unik NBR-formel (Nitrile Butadiene Rubber) der gør det muligt for handskerne at blive bionedbrudt på fx. lossepladser ved mikrobiel påvirkning under både aerobe og anaerobe forhold.
HVORDAN NEDBRYDES HANDSKERNE?
Den biologiske nedbrydning sker i en totrinsproces. Først sker der en erosion af handskens overflade, hvorved det yderste lag af handsken nedbrydes. I det andet trin udskiller mikroorganismer enzymer, som kemisk nedbryder resterne af handsken. Det resulterende produkt er en næringsrig, vanduopløselig fødekilde, som den mikrobielle population let kan nedbryde.
HVOR HURTIGT NEDBRYDES HANDSKERNE?
For at fastslå, hvor meget hurtigere vores handsker nedbrydes biologisk sammenlignet med almindelige nitrilhandsker, er handskene testet ved hjælp af ASTM D5511, som er standardmetoden til bestemmelse af plasts bionedbrydelighed. Testen (som er udført af Eden Research Laboratory i Albuquerque*) viser, at BIODEGRADABLE nedbrydes 43 % på 513 dage. Kontrolgruppen viste, at dette var betydeligt hurtigere end almindelige nitrilhandsker.
Under optimale forhold nedbrydes BIODEGRADABLE fuldstændigt på mindre end tre et halvt år, hvorimod almindelige nitrilhandsker tager mere end 100 år om at nedbryde.
HVOR ANBEFALES DET AT HANDSKERNE ANVENDES?
BIODEGRADABLE kan anvendes i alle de situationer, hvor du typisk ville bruge almindelige nitrilhandsker. Det betyder, at handskerne er certificeret i henhold til EN455, er godkendt til håndtering af alle fødevarer, og endelig er de modstandsdygtige over for både rengøringsmidler, kemo og fentanyl.

Hyldetid 3 år.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: