TTS rengøringsvogn 600

2.443,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 4831

Trolley med 2 områder: 120 L sækkeholder og vaskområde med pre-soaking system. Multifunktionel polypropylenstrolley, modulær og tilpasselig for at imødekomme ethvert rengøringsbehov.

Ideel til højtydende professionel rengøring i mellemstore til små miljøer.

Komponenter lavet af certificeret genanvendt plast PSV - Plastic Second Life.

Udstyret med spande med genanvendte plastkomponenter.

Systematisk tilgang til kuldioxid-fodaftryk: drivhusgasemissioner for hver fase af dette produkts livscyklus er blevet beregnet med ICMQ-certificeret software. At kvantificere kuldioxid-fodaftrykket af et produkt (CFP) muliggør et miljøbevidst og ansvarligt valg. Miljøvenlig: helt lavet af polypropylen, ikke-rustende, solidt og helt genanvendeligt.

Fordele Tætning: Spande med krog-system mellem spand og låg og en speciel pakning, der sikrer en lufttæt forsegling Hygiejnisk: De plastiske rammer adskiller trolley-modulerne og undgår forurening mellem vask, opbevaring og affaldsindsamlingsområde.

Stødsikker: Polypropylen, naturligt rustfrit og elastisk, garanterer stødsikker ydeevne Let at vedligeholde: De glatte overflader og fraværet af hulrum letter rengøringen og garanterer et højt hygienisk niveau.

Materiale Polypropylen.

Funktioner Magic System-konfigurationer er designet til bedre at imødekomme behovene hos dem, der har brug for et integreret vaskesystem i trolleyen. De er udstyret med 4L farvekodede spande med gennemsigtige låg og 125 mm hjul.

Låg er ikke inkluderet.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: