DEB dispenser 1 l. manuel

289,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 4818

Manuelle 1 liter dispensere - Trykknappen er beskyttet af BioCote®. BioCote® er et sølvbaseret antibakterielt middel, der forhindrer bakterievækst og skimmelsvamp på trykknappens overflade. 

Robust design FORDELE Alle dispensere er fremstillet af slidstærke plastkomponenter, som er gennemtænkte og gennemprøvet til miljøer med hyppig brug og giver sikkerhed for kvalitet og lang levetid.

 BioCote® beskyttet trykknap Biocote®* sølvionteknologi reducerer indenfor 2 timer effektivt bakterier og skimmelsvamp på over- fladen af den Biocote®-behandlede dispenserknap og opnår i løbet af en 24-timers periode op til 99,99% reduktion**. Biocote® bevarer sin antimikrobielle beskyttelse i hele dispenserknappens levetid og vil ikke slides eller vaskes af. Biocote®-teknologien er ikke en erstatning for god håndhygiejne.

Stor trykknap Dispenseren er let at bruge og kan betjenes med hånd eller albue, hvilket også gør den anvendelig i områder med krav om høj hygiejne.

Præcis dosering giver den nøjagtig krævede mængde, hvilket giver kontrol over forbruget og reducerer spild. Unik låsemekanisme hjælper med at forhindre uautoriseret adgang, tyveri og produktkontaminering, skueglas Indikerer tilstedeværelse af en patron. Nem udskiftning af patroner dispenserne er designet, så kun SC Johnson Professional’s produkter kan anvendes. Tomme patroner udskiftes på få sekunder og reducerer dermed tid til vedligeholdelse og de dertil hørende omkostninger. Hygiejniske patroner minimalt spild patronen er ultrasonisk forsejlet under produktion for at beskytte produktet.

Den unikke, patenterede pumpe er designet til at forhindre luftindtrængen i patronen under brug og dermed minimere risikoen for krydsforurening. Patronerne er designet, så de foldes sammen, og mængden af spild minimeres.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer