Irobot Roomba i3154

4.999,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 4432

Nyttig. Logisk. Smart.
Bliver ved, til arbejdet er gjort. Gør hensigtsmæssigt og logisk rent bane for bane og bruger gulvregistreringssensorer til at navigere i dit hjem. Når den er ved at løbe tør for batteri, genoplader og genoptager den rengøringen, hvor den slap, så ingen steder overses.
Får tingene gjort ordentligt
Oplev en omfattende rengøring med
Dual Multi-Surface gummibørster samt
10x sugestyrke*, som opfanger støv, snavs og dyrehår, uanset hvor det gemmer sig sig, og en sidebørste som klarer detaljerne.

Hjælper med at få arbejdet gjort
Sensorer fortæller den, hvor den kan køre og ikke køre, så den undgår at sidde fast under møbler og altid ved, hvor den skal hen.
Med Dirt Detect™-sensorerne kan den fokusere på de steder i dit hjem, hvor der er mest brug for rengøring.
Et skridt foran snavset
Lærer dine rengøringsrutiner at kende og foreslår tidsplaner for at opfylde dine behov. Den anbefaler også det, du ikke selv kommer i tanke om – for eksempel ekstra rengøring i pollen- eller fældesæsonen –
og kommer med forslag til din fordel.
Rengøring uden at løfte en finger
Fortsæt med det, du er i gang med. Via iRobot-appen eller stemmestyring i Google Assistent eller Alexa skal du blot bede din robot om at starte rengøringen – indtil jobbet er gjort.

Rent som i en drøm
Med Imprint® Link-teknologi kan Roomba® i3-robotstøvsugeren og Braava jet® m6-robotgulvmoppen arbejde sammen om at støvsuge og vaske gulv i perfekt harmoni, hvilket giver dine gulve en grundig rengøring med blot en enkelt stemmekommando** eller et enkelt tryk.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer