Unger Hydropower Ultra powerpad startsæt

4.342,50 DKK  u/Moms

1 = 1 komplet sæt

Model/varenr.: 1307

nLITE® PowerPad indvarsler en ny æra af rent vand

nLITE® PowerPad er det ideelle værktøj både til overbeviste brugere af rent vandsrensning og for dem, der selv ønsker at opdage rentvandsteknologi. Den banebrydende innovation fra kvalitetsmærket UNGER, der fås i str. 35 og 45 centimeter, indvarsler en ny æra for rengøring med rent vand i en højde på op til 6 meter – markedslederen skaber igen en sand revolution!

De teknologiske innovationer i detaljer:
1. Mikrofibermoppen
Mikrofibermoppen på den nye UNGER nLITE® PowerPad har et større kontaktområde på glasset og renser hurtigere og mere effektivt end nogen børste. Fordelen: Moppen fjerner snavs bedre og hurtigere! De højeffektive mikrofibre glider let hen over glasoverfladen og garanterer et stribefrit resultat. Og moppen renser endda sig selv: Denne renseeffekt opstår, fordi Rinse Bar integreret i nLITE® PowerPad konstant skyller den med rent vand.

2. 360°-drejningen
Takket være dens 360° drejning er nLITE® PowerPad ekstremt fleksibel. Uanset om det er til venstre, højre, op eller ned: På grund af denne teknologiske fordel er det innovative værktøj permanent i kontakt med glasoverfladen i enhver arbejdsposition – også når der arbejdes fra siden. Dette forhindrer striber og udtværinger og garanterer top rengøringsresultater op til 1. sals højde.

Ydermere kan nLITE® PowerPad, takket være 360°-drejningen, bruges nemt og intuitivt som et håndværktøj. Brug blot de S-formede bevægelser fra klassisk rengøring – på denne måde vil selv nybegyndere inden for rentvandsteknologi få succes lige fra starten. Takket være den identiske bevægelsessekvens opnår de de bedste resultater uden nogen træningsperiode.

3. Skyllestangen
Som mange nLITE® børster har nLITE® PowerPad også en Rinse Bar, en speciel skylledysestang, der fordeler det rene vand jævnt og over hele bredden af mikrofiberpuden og glasoverfladen, der skal rengøres. Dette skyller effektiv snavs og skidt af og sparer tid.

3. Kompatibilitet
Den nye nLITE® PowerPad er fuldt ud kompatibel med det vandforsynede nLITE®-stangsystem og OptiLoc-teleskopstængerne fra det professionelle mærke UNGER. Rent vand-professionelle og dem, der ønsker at blive det, får derfor fuld fleksibilitet. På denne måde vil skridtet ind i den næste rent vand-æra helt sikkert lykkes!

5 fakta / De vigtigste fakta på et øjeblik:

- nLITE® PowerPad er anbefalingen fra det professionelle mærke UNGER til ren vandrensning af store glasflader op til 1. sal (6 m)
- Den holdbare mikrofibermoppe har maksimal kontaktflade med overfladen - for utrolig hurtig, effektiv og nem rengøring
- 360° drejelig for mobilitet i alle retninger og permanent kontakt med overfladen selv ved sidebevægelser
- Skyllestang med specielle dyser til kraftfuld skylning i hele bredden imponerer både erfarne rentvandsprofessionelle og begyndere
- Kompatibel med nLITE® vandforsynet stangsystem og OptiLoc teleskopstænger fra UNGER

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer