Unger HydroPower® Ultra - Professionelt DINK3

13.641,75 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 1373

UNGER HydroPower Ultra sætter en ny standard inden for deioniserende filterteknologi til rensning af rent vand. En klar værditilvækst for enhver professionel glas- og bygningsrenser.

 • Over 30 % mere rent vand pr. harpiksfyldning
 • Hver Ultra-harpikspakke indeholder en forportioneret mængde UNGER premium ionbytterharpiks
 • Med en ny formel, perfekt til glasrensning
 • FloWater-teknologien 2.0 i hver Ultra-harpikspakke sikrer en effektiv strøm af vand gennem hele tanken, hvilket optimerer harpiksmætningen
 • Integreret digital måleenhed viser vandhårdheden af ​​det rene vand, der kommer ud
 • Intuitivt farvekodet system
 • KeyLock-funktion eliminerer risikoen for betjeningsfejl
 • Stabil hurtig-fit metal slangeforbindelse
 • Praktisk afspærringsventil forhindrer lækage under transport
 • Forinstalleret, dynamisk styring garanterer optimal vandgennemstrømning til enhver tid
 • Base: 30 × 31 cm, Højde: 77 cm, Ultra Resin Packs: 3 (18 l)
  Indhold:

 

 • DIUH3 HydroPower Ultra Filter LC
 • CF86G nLITE Carbon 24K 8,60 m
 • NGS30 nLITE Vinkeladaptersæt M, 42 cm
 • NFK28 nLITE Power børste, splejset, 28 cm
 • DLS25 DuroFlex slange, 25 m

 

UNGER HydroPower Ultra LC er et skridt foran andre rensesystemer til rent vand. Dette femdelte sæt indeholder alle de komponenter, som professionelle vindues- og kommercielle rengøringsmidler har brug for: et rent vandfilter, en teleskopstang og tilbehør til professionel rent vand vinduespudsning op til 2. sal.

nLITE Carbon 24K stangen er førstevalg, når rengøringsprofessionelle skal rense bygninger eller vinduer i mellemhøjder. Enhver, der allerede er bekendt med UNGER rentvandssystemet, vil derefter nå det næste niveau af rent vand vinduespudsning.

HydroPower Ultra Filter LC med vogn: sådan ser moderne rengøring ud.
UNGER HydroPower Ultra Filter LC er hjertet i sættet og genererer rent vand ved hjælp af deioniseringsmetoden. Takket være FloWater-teknologien producerer filteret særligt ensartet rent vand. Den førsteklasses ionbytterharpiks kan også nemt udskiftes – ligesom et filter i en kaffemaskine. En digital TDS-måler indikerer, hvornår en ændring er nødvendig. Den vejledende værdi på mere end 10 PPM tjener som en indikator for, at harpiksen skal udskiftes.

Den stabile, rustfri slange-hurtigkobling er særlig praktisk til transport, da den forhindrer utætheder under transport. Særligt praktisk: Renvandsfilteret kan transporteres og flyttes nemt og ubesværet med vognen.

nLITE Carbon 24k 8,60 m: med vandføde stænger til uanede højder.
Med hensyn til håndtering er UNGER nLITE-systemet foran alle de andre. Takket være PrecisionGrip tilpasser de vandforsynede stænger med intern slangeføring sig perfekt til håndfladen og understøtter derfor rengøringsbevægelsen. Det avancerede sæt indeholder en 8,60 m Carbon 24k nLITE vandforsynet teleskopstang. Stængerne er ideelle til vinduespudsning med rent vand i mellemhøjder. Og hvis du skal endnu højere op: Med forlængeradapteren kan hovedstangen forbindes med forlængerstolper. Det betyder, at der kan nås højder på op til 16 m, hvilket svarer til en højde på 4 etager. Det særligt tætte materiale fremstillet af premium kulfiber, hvori 24.000 fibre er vævet pr. bundt, kan modstå belastninger på op til 210 GPa.

nLITE Vinkeladaptersæt M: Svært tilgængelige glasflader pludselig inden for rækkevidde.
Det avancerede sæt inkluderer også nLITE Angle adapter sæt M, så rent vand kan komme ind i trange steder. Dette er et modulært system, der muliggør den rigtige vinkel til enhver applikation. Takket være de 45 graders trin og en længde på 42 cm tilbyder adaptersættet M den størst mulige fleksibilitet for brugeren. Vi anbefaler det til alle standardapplikationer.

nLITE Power-børste med delte børster: Rengøringsydelse, der imponerer.
Enhver rengøringsekspert ved: Resultatet afhænger af den rigtige børste. Derfor inkluderer vores rengøringssystem også nLITE Power Brush til rengøring med rent vand. To typer børster sikrer intensiv rengøring med behagelige glideegenskaber på samme tid. Den vandføde børste kan forbindes til svanehalsen med en enkelt bevægelse. SwivelLock, som frit kan drejes 180 grader, øger arbejdsområdet for den fuldt monterede børste. Arbejdet kan udføres komfortabelt fra en forhøjet platform eller kurv. Bløde bumpere i enderne af børsten afdæmper nLITE-børstens stød og gør den lyd- og materialevenlig. nLITE-børsten bringer den rigtige mængde rent vand, præcis hvor det er nødvendigt for kraftfuld rengøring – mere effektiv end nogensinde før! Vælg mellem Rinse Bar, som er fastgjort over børsten, eller den centralt integrerede dyseblok.

DuroFlex slange: Lige i midten i stedet for bare der.
Sættet med alt hvad du skal bruge til HydroPower Ultra LC fuldendes af DuroFlex slangen, som er placeret inde i teleskopstængerne. Slangen transporterer pålideligt det rene vand fra det rene vandfilter til høje højder. Den kan forbindes på en brugervenlig måde ved hjælp af lynkoblinger i begge ender. I alt spænder den over en afstand på 25 m.

Enhver, der leder efter en opgradering til HydroPower Ultra - Begyndersæt Carbon Composite 6m, vil finde et værktøj af høj kvalitet i UNGER HydroPower Ultra LC - Advanced Set Carbon 24K 8.6m. Mobiliteten, den særlige effektivitet og et rengøringsresultat, der taler for sig selv, skal fremhæves. Kort sagt: Dette rent vandsystem fra UNGER er et must for enhver vindues- og kommerciel rengøringsmaskine!

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: