Unger HydroPower® Ultra - Starterkit DIUK1

4.441,95 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 1362

UNGER HydroPower Ultra sætter en ny standard inden for deioniserende filterteknologi til rensning af rent vand. En klar værditilvækst for enhver professionel glas- og bygningsrenser.

 • Over 30 % mere rent vand pr. harpiksfyldning
 • Hver Ultra-harpikspakke indeholder en forportioneret mængde UNGER premium ionbytterharpiks
 • Med en ny formel, perfekt til glasrengøring
 • FloWater-teknologien 2.0 i hver Ultra-harpikspakke sikrer en effektiv strøm af vand gennem hele tanken, hvilket optimerer harpiksmætningen
 • Integreret digital måleenhed viser vandhårdheden af ​​det rene vand, der kommer ud
 • Intuitivt farvekodet system
 • KeyLock-funktion eliminerer risikoen for betjeningsfejl
 • Stabil hurtig-fit metal slangeforbindelse
 • Praktisk afspærringsventil forhindrer lækage under transport
 • Forinstalleret, dynamisk styring garanterer optimal vandgennemstrømning til enhver tid
  Base: 30 × 31 cm, Højde: 35 cm, Ultra Resin Packs: 1 (6 l)
  Indhold:
 • DIUH1 HydroPower Ultra Filter S
 • AN60G nLite Connect Alu Master stang 6 m
 • NLR27 nLite Vinkelbørste 27 cm
 • FTGOS HiFlo MultiLink Adapter
 • NL20G nLite Slange 20 m
 • TMOOV HiFlo kontrol

 

HydroPower Ultra Starter Kit Alu 6m: Sættet til begyndere i ren vandrengøring
Med HydroPower Ultra Starter Kit Alu har professionelle glas- og vinduespudsere et komplet rengøringssystem med en lang række værktøjer til rådighed, som letter deres arbejde og gør det væsentligt nemmere at komme i gang med renvandsrengøring. Dette sæt i seks dele indeholder: et HydroPower Ultra rent vandfilter, en nLite vandforsynet teleskopstang, en nLite vinkelbørste, en nLite vinkeladapter, en nLite slange og en vandstrømsregulator. UNGER HydroPower Ultra Filter S – hjertet i sættet – producerer rent vand hurtigt og nemt takket være dets præportionerede mængde førsteklasses ionbytterharpiks, med hvilket endnu større områder kan rengøres ubesværet uden at efterlade striber. Udover teleskopstangen er børsten også vandforsynet, hvilket betyder, at den er specielt designet til rent vand vinduespudsning.

Sættet scorer også i forhold til brug, fordi alle komponenter er optimeret til daglig brug. Rengøringsspecialister nyder godt af sættets meget høje udførelseskvalitet, hvilket gør det særligt holdbart.

Som professionel sætter du pris på fordelene ved ren vandrensning. Rent vand har en enestående renseevne og gør brugen af ​​kemikalier unødvendig. Desuden er der ingen grund til at bruge en gummiskraber eller polere glasset, da ruden tørrer uden at efterlade striber. Resultatet: Brugere af UNGER rentvandssystemet kan i gennemsnit rengøre dobbelt så hurtigt som deres kolleger ved hjælp af en klassisk vinduespudsningsmetode.

Under afioniseringen løber postevandet gennem et filter med ionbytterharpiks, som fjerner alle mineraler og rester fra vandet. Afionisering fungerer helt uden strøm og producerer 100 % rent vand. Afioniseringsmetoden er perfekt til at komme i gang med rent vandrensning, da den er relativt billig i indkøb. Den er også velegnet til brug med blødt til mellemhårdt vand.

HydroPower DI Ultra Filter S: Rent vand til rene overflader
UNGER HydroPower Ultra Filter S vandfilteret producerer rent vand ved deionisering og sætter nye standarder i rengøringsindustrien. Dette skyldes, at overflader kan rengøres til en højglans finish uden brug af kemikalier eller en gummiskraber.

HydroPower Ultra rent vandfilteret er optimeret, så vandet kan strømme jævnt igennem og harpiksen er fuldt opbrugt. Et TDS-måler på toppen viser vandhårdheden – udløbsrent vand har en TDS-værdi på 0. Det betyder, at det ikke indeholder opløste mineraler, som ville efterlade grimme kalkrester på glasoverflader. Hvis værdien er over 10 PPM, skal Ultra Resin Packs udskiftes.

nLite Connect Alu Master stang 6 m: Lang, let og holdbar
Vores vandforsynede stangsystemer er ideelle til arbejde i højden. Master teleskopstangen, der tilbydes her, er 6 m lang og kan forlænges til maksimalt 9 m med forlængerstænger. Dette resulterer i en rækkevidde på omkring 10 m. På trods af sin længde vejer nLite aluminium teleskopstangen kun 2 kg, fordi UNGER har valgt den perfekte balance mellem vægt og stabilitet. Med en vægtykkelse på 1,1 mm er UNGER nLite-systemet ekstremt modstandsdygtigt selv ved dets maksimale rækkevidde.

Den gule farvemarkering indikerer, at to elementer her kan adskilles eller forbindes. En robust plastik endekappe sikrer, at stangen er beskyttet mod skader.

Vinkelbørste 27 cm: Tænker sideværts ved rengøring
Med den vandforsynede børste kan vand kanaliseres direkte på overfladen for at løsne snavset. Bagsiden af ​​børsten er vinklet, så du kan nå større områder samt hjørner og rammer. Den vandføde børste har mellemhårde børster. For at optimere vægten er børstekroppen lavet af skumplast med et solidt ydermateriale. nLite børsten er 27 cm bred.

HiFlo MultiLink Adapter: Altid den rigtige arbejdsvinkel
nLite børsten og nLite aluminium teleskopstangen kan forbindes med HiFlo MultiLink adapteren. Vinkeladapteren leveres færdigmonteret og er nem at justere. Da vinkelsamlingen er lavet af plast, er den særdeles stabil og holdbar.

nLite slange 20 m: Samler det der hører sammen
nLite-slangen forbinder nLite-stangen og nLite-børsten med det rene vandfilter. I alt er slangen 20 m lang.

HiFlo Control: En enkel, men smart løsning til at skifte slange
Sættet er afrundet af den ultimative HiFlo Control-vandstrømsregulator. Den passer til alle nLite-stænger og giver dig mulighed for at kontrollere strømmen af ​​vand til stangen. Takket være de medfølgende nLite-clips og velcrobånd kan den hurtigt fastgøres til nLite-stængerne og styreslanger med en diameter på 8 og 9 mm.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer