Unger HydroPower® Ultra - Startersæt DINK1

5.724,08 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 1365

UNGER HydroPower Ultra sætter en ny standard inden for deioniserende filterteknologi til rensning af rent vand. En klar værditilvækst for enhver professionel glas- og bygningsrenser.

 • Over 30 % mere rent vand pr. harpiksfyldning
 • Hver Ultra-harpikspakke indeholder en forportioneret mængde UNGER premium ionbytterharpiks
 • Med en ny formel, perfekt til glasrengøring
 • FloWater-teknologien 2.0 i hver Ultra-harpikspakke sikrer en effektiv strøm af vand gennem hele tanken, hvilket optimerer harpiksmætningen
 • Integreret digital måleenhed viser vandhårdheden af ​​det rene vand, der kommer ud
 • Intuitivt farvekodet system
 • KeyLock-funktion eliminerer risikoen for betjeningsfejl
 • Stabil hurtig-fit metal slangeforbindelse
 • Praktisk afspærringsventil forhindrer lækage under transport
 • Forinstalleret, dynamisk styring garanterer optimal vandgennemstrømning til enhver tid
  Base: 30 × 31 cm, Højde: 35 cm, Ultra Resin Packs: 1 (6 l)
  Indhold:
 • DIUH1 HydroPower Ultra Filter S
 • CC60T nLITE CarbonComposite 6,00 m
 • NGS15 nLite vinkel adapter kit S
 • NFF28 nLite power børste splejset 28 cm.
 • DLS25 nLite DuroFlex slange 25 m.

 

HydroPower Ultra – begyndersæt Carbon Composite 6m: Opnå det bedst mulige resultat med rent vand
UNGER Pure water vinduespudsningssystem er en game changer til vindues- og kommerciel rengøring. Dette sæt giver det grundlæggende udstyr til alle, der ønsker at begynde at nyde ren vandrensning. Perfekt til professionelle, der opnår topydelse og ønsker at starte med vindues- og glasrengøring med rent vand.

HydroPower Ultra Filter S: Rengør overflader med rent vand
UNGER HydroPower Ultra Filter S rentvandsfilter er et DI-filter, der genererer 100 % rent vand direkte ved hjælp af en ionbytterproces og sætter nye standarder i rengøringsindustrien. Det er muligt at rengøre overflader, der opnår en højglans finish uden behov for kemikalier eller en gummiskraber.

Takket være FloWater-teknologien i hver Ultra Resin Pack, flyder postevand effektivt gennem filteret, og harpiksen bruges bedst muligt. Ionbytterharpiksen er blevet perfektioneret til professionel vinduespudsning.

Et TDS-måler på toppen viser vandhårdheden - rent vand har en TDS-værdi på 0. Det betyder, at det ikke indeholder opløste mineraler.

Den robuste, rustsikre slange-hurtigforbindelse er særlig praktisk til transport, da den forhindrer lækager.

Om metoden: DI-filtre kræver en relativt billig startinvestering. Den førsteklasses ionbytterharpiks bliver mættet med mineraler og skal udskiftes senere. Harpiksens levetid afhænger af vandets hårdhed. Jo blødere vandet er, jo længere

harpiksen holder. Filteret er mobilt og velegnet til øjeblikkelig brug. Vandbeholderen kan lukkes hurtigt og er nem at skifte, hvilket gør arbejdet lettere for specialisterne.

nLITE Carbon Composite 6,00 m: ultralet og ekstremt hårdfør
Den vandforsynede nLITE Carbon Composite tilbyder strålende løsninger til brug i rent vand vinduespudsning. Den højkvalitets blanding af kulstof og glasfiber gør

UNGER nLITE System så hårdt. Den vandforsynede teleskopstang er også ergonomisk: Teleskopstangen ligger ideelt i hånden og gør det derfor muligt at styre rengøringsbevægelserne præcist. Takket være det lette plug-in og pull-out stopsystem kan vandforsynede teleskopstænger nemt samles. Forlængeradapteren forbinder begge elementer med intern slangeføring.

nLITE Vinkeladapter Sæt S: designet til hjørner
Vinkeladaptersættet S kombinerer en stangadapter med en børsteadapter. Vi anbefaler den til rengøring med drejefunktionen. Børsten kan hurtigt og nemt udskiftes med FastLock og virker på få sekunder. Ingen vridning: svanehalsen kan justeres i 45-graders trin og forhindrer derved, at børsten vrider sig.

nLITE børsteopdeling: gennemtænkt helt ned til børstehårene
At vælge den rigtige børste er begyndelsen til at gøre vinduespudsning med rent vand til en reel præstation. Takket være de innovative børster fra UNGER nLITE Power Brush kan vinduespudsning udføres på næsten ingen tid. Længere ydre børstehår sikrer behagelig glidning, mens snavs løsnes af de indvendige børster med ekstrem høj rengøringsevne. Vandstråler fra dyseblokken, der er indbygget i midten af ​​børsten, sikrer kraftig snavsfjernelse. Dette gør den til den ideelle børste til rengøring af rent vand.

DuroFlex slange: problemfri takket være den integrerede slangestyring
DuroFlex-slangen sikrer, at hver dråbe af det rene vand havner, hvor der er brug for det over en afstand på 25 meter. Sammen med de vandforsynede stænger komplementerer DuroFlex-slangen UNGER-rensesystemet.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: